OPROEP aan alle mensen van Erpe-Mere!
Laat zondag een dag zijn waarbij je de moeite doet om even buiten te komen. Als de ronde van Vlaanderen passeert in Erpe-Mere dan komt iedereen gezellig bij elkaar. Hele leuke momenten, maar meestal zijn de renners na een minuut gepasseerd.
Op een halve marathon zie je de atleten veel langer aan het werk. En ok, het zijn geen wereldtoppers maar er zullen heel wat mensen bij zijn die je kent!
En geloof mij nu maar, dat applausje of die ‘komaan’ kunnen echt wel het verschil maken voor hen.
Vanuit de organisatie doen wij er alles aan om de deelnemers en supporters een onvergetelijke dag te bezorgen.
Dit zijn de HOTSPOTS rondom het parcours van de 21,1 km
1. DJ Cekezz staat vanaf 13u aan de kerk in Aaigem om de supporters en deelnemers de nodige adrenaline in de aders te pompen net voor de start. Het terras van Aaigems Cafeetje en Miranda zullen ruim op tijd open zijn.
2. Vissershof Mere plaatst een DJ aan de straatkant waar de lopers passeren
3. Aan woonzorgcentrum Meredal zal DJ Koen Van De Keere de bewoners en de deelnemers trakteren op de leukste Vlaamse schlagers. Dit wordt de meest ludieke plaats
4. Cafe Dievenput zal voor muziek zorgen op het terras en geeft de deelnemers de mogelijkheid om door het café te lopen.
5. Aan de gedenksteen van de vermoorde veldwachter in Zonnegem zal Hidden Senses een akoestische set afspelen dat er zal voor zorgen dat deelnemers en supporters tot rust kunnen komen op deze idyllische plaats
6. In de bocht op de bergop aan de Katstraat staan enkele knotsgekke drummers die de deelnemers nieuwe energie gaan proberen geven.
7. Delhaize Bambrugge opent een gelegenheidsterras die voor iedereen toegankelijk is. Hier gaat DJ Timmy voor de nodige ambiance zorgen. Dit wordt een aanrader.
8. Sint-Annazaal Bambrugge: Hier staat de fanfare Nieuw Leven. Zij bezorgen iedereen ongetwijfeld kippenvel.
9. Bij WOUTER in de Tweekerkenstraat in Burst staat de pompier op zijn hoogste stand om het kermis Burst gevoel bij de deelnemers en supporters te brengen. Er is ook een gelegenheidsterras tvv de organisatie. Zou leuk zijn als jullie iets komen drinken.
10. Aan het keerpunt aan de kerk in Burst worden jullie opgewacht door 2 doedelzakspelers
11. In de Egemstraat zal DJ VI de lopers naar de laatste kilometer stuwen.
12. Aan het bord van de laatste kilometer staat Bram V klaar om de deelnemers nog 1 keer moed in te schreeuwen.
13. Aan cultuurhuis Emotia zorgt DJ Cekezz ervoor dat iedereen zijn bloed naar zijn benen stroomt voor de eindpurt.
14. Aan de finish, naast sportbar Flamingo, zorgt DJ Tim V voor de perfecte muziek om voldaan over de streep te lopen!
Bovenop dit alles zorgen zowel de bewoners als de seingevers op de meeste plaatsen ook voor muziek met hun bluetooth box.
Wij hopen echt dat jullie meegaan in ons verhaal en dat we hier een jaarlijks topmoment voor de hele gemeente kunnen van maken.
We hebben nu al 32% meer inschrijvingen als vorig jaar. Dit in combinatie met een prachtige nazomerdag… Dit kan toch niet fout gaan?
Met nog enkele dagen te gaan stellen we onze laatste pacer voor zondag voor. Geloof mij, gene gewonen!
Ik heb het grote geluk dat ik deel uitmaak van een schitterende groep lopers (de luujpers) waar we wekelijks mee afspreken en ieder jaar trainen voor minstens 1 marathon.
Deze mensen willen maar al te graag pacen in Erpe-Mere.
Pacer voor 1u25min: Kevin De Poorter
——————————————
Kevin is 42 jaar en woont in Wichelen. Kevin heeft er een voetbalcarriere als flankspeler opzitten. Iedereen zag toen al dat hij goed kon lopen, maar niemand kon toen inschatten dat hij een uitzonderlijk sterke langeafstandloper ging worden. Kevin heeft 7 officiele marathons gedaan. Zijn besttijd is 2u41min.
Om op 1u25 over de streep te komen loopt Kevin in Erpe-Mere 4 min 02sec/km ofwel 14,89 km/u om deze doelstelling te halen.
Kevin heeft ervaring zat als pacer. In Overmere pacet hij jaarlijks voor 1u20 op de halve marathon. Kevin is een echt trainingsbeest, hij loopt gemiddeld 5 dagen per week. Dit jaar is Kevin gestart met een uitdaging. Hij wou iedere maand een marathon onder de 3u lopen. 3u is een magische grens waar niet veel mensen onder geraken. Kevin heeft dit een half jaar vlotjes gedaan. Gewoon, op training…. Om het verhaal nog wat meer gewicht te geven: In maart was er de marathon van Barcelona. Hier ging hij zijn besttijd niet aanvallen maar gewoon iemand helpen om onder de 3u binnen te komen. Zonder stress kwam hij richting Barcelona en dronk hij 1 pintje. 1 werden er meerdere waarna hij om 1u30 pas zijn weg naar zijn hotel vond. Niemand achtte het voor mogelijk dat hij de dag nadien onder de 3u kon lopen. Eindtijd van Kevin: 2u56. ONVOORSTELBAAR! Zo moet hij echt wel de eerste zijn die onder de 3u heeft gelopen in deze toestand. 😀
Vorig jaar was Kevin ook pacer, toen ook voor 1u25.
Kevin heeft een groot hart en geniet er van mensen te kunnen helpen. Hij kijkt uit naar zondag.
Zijn er mensen die nu al weten dat ze zich bij Kevin gaan aansluiten? Geef gerust een seintje in een reactie.
Volgende week zondag staat de 2e editie van onze halve marathon gepland. Check www.halvemarathon-em.be voor alle info.
Hoog tijd om onze voorlaatste pacer voor te stellen.
Ik heb het grote geluk dat ik deel uitmaak van een schitterende groep lopers (de luujpers) waar we wekelijks mee afspreken en ieder jaar trainen voor minstens 1 marathon.
Deze mensen willen maar al te graag pacen in Erpe-Mere.
Pacer voor 1u30min: Christoph Schelfhout
———————————————–
Christoph is 47 jaar en woont in Lede. Christoph is wssl het grootste talent uit onze groep. Met heel weinig training kan hij meteen heel scherpe tijden neerzetten. Naast het lopen is Christoph ook een begenadigd fietser. Christoph heeft 6 officiele marathons gedaan. Zijn besttijd is 2u34min.
Om op 1u30 over de streep te komen loopt Christoph in Erpe-Mere 4 min 16sec/km ofwel 14,07 km/u om deze doelstelling te halen.
In 2017 stond Christoph op het toppunt van zijn kunnen. In dat jaar werd hij Belgisch kampioen in zijn leeftijdscategorie op de 100km (u leest het goed, honderd kilometer). Hij deed die afstand op maar eventjes 7u52min 😳😳 Dat is een gemiddelde snelheid van 12,7km/u. Niet gewoon als je het mij vraagt….
Sindsdien vindt hij niet altijd de tijd en motivatie om zwaar te trainen. Maar als hij de wedstrijdschoenen aandoet staat hij er meteen weer.
Vorig jaar was Christoph ook pacer, toen voor 1u50.
Zijn er mensen die nu al weten dat ze zich bij Christoph gaan aansluiten? Geef gerust een seintje in een reactie.
Nog 3 van de 8 pacers voor te stellen voor de halve marathon die doorgaat op zondag 8 oktober 2023. Check www.halvemarathon-em.be voor alle info.
Ik heb het grote geluk dat ik deel uitmaak van een schitterende groep lopers (de luujpers) waar we wekelijks mee afspreken en ieder jaar trainen voor minstens 1 marathon.
Deze mensen willen maar al te graag pacen in Erpe-Mere.
Pacer voor 1u35min: Kerim Farjallah
—————————————-
Kerim is 45 jaar en woont in Serskamp. Kerim heeft Tunesische roots maar veel Vlaamser heb ik ze nog niet gezien. Hij heeft zijn strepen verdiend in het provinciaal voetbal. Bij iedere ploeg dat hij speelde werd hij op handen gedragen. Na zijn voetbalcarriere liep hij aanvankelijk enkel wat korte afstanden. Zijn talent was daar al te zien toen hij meerdere keren het podium haalde. Inmiddels heeft Kerim 2 officiele marathons gedaan met een besttijd van 3u08min.
Om op 1u35 over de streep te komen loopt Kerim in Erpe-Mere 4 min 30sec/km ofwel 13,33 km/u om deze doelstelling te halen.
Toen Kerim in 2019 zijn eerste marathon liep in Eindhoven deed hij dat op schoenen van €20. Dag erna kon hij de trap niet af en bijgevolg mocht hij weken aan de kant blijven staan. Tot op de dag van vandaag heeft hij ook nog geen sporthorloge en dus geen hartslag meting. Gewoon op gevoel 3u06 lopen getuigt dus van veel talent. Kerim is een zalige gast die er steeds voor zorgt dat iedereen gelukkig wordt door zijn brede glimlach.
Vorig jaar was Kerim ook al de pacer voor deze tijd. Hij kijkt er naar uit om jullie dit jaar opnieuw te helpen.
Zijn er mensen die nu al weten dat ze zich bij Kerim gaan aansluiten? Geef gerust een seintje in een reactie.
Voorstelling van pacer 5 de van de 8 voor de halve marathon die doorgaat op zondag 8 oktober 2023. Check www.halvemarathon-em.be voor alle info.
Ik heb het grote geluk dat ik deel uitmaak van een schitterende groep lopers (de luujpers) waar we wekelijks mee afspreken en ieder jaar trainen voor minstens 1 marathon.
Deze mensen willen maar al te graag pacen in Erpe-Mere.
Pacer voor 1u40min: Sven Janssens
—————————————
Sven is 45 jaar en woont in Mere. Sven is een atleet pur sang. Nadat hij zijn voetbalcarrière vaarwel had gezegd begon hij te fietsen. In het mountainbike werd hij Belgisch kampioen in 1 van de nevenbonden. Nadien is hij overgeschakeld naar het lopen. Op de iets kortere afstanden haalde hij al snel meerdere podia. Toen hij zijn focus verlegde naar de marathon dacht iedereen dat hij snel onder de magische grens van 3u ging lopen. Keer na keer botste hij echter op hardnekkige krampen. Tot het hem vorig jaar in Rotterdam toch eindelijk lukte. Dit jaar in Barcelona zette hij zijn besttijd op 2u58.
Sven heeft zes officiële marathons op zijn palmares.
Om op 1u40 over de streep te komen loopt Sven in Erpe-Mere 4 min 44sec/km ofwel 12,66 km/u om deze doelstelling te halen.
Sven was vorig jaar pacer voor 1u30. Dit jaar kiest hij bewust voor 1u40. Hij is een carnavalist en de avond ervoor is het prinsenverkiezing in Aalst. Maar wie nu denkt dat hij zich die avond gaat soigneren en niets gaat drinken begint maar al snel iets anders te denken. Potje of 15 en dag nadien 12,66km/u lopen? Geen probleem voor Sven.
Nog niet overtuigd dat hij stekezot is? Wij houden met de luujpers een klassement bij van onze afgelegde afstand. Sven beet zich vast in het spelletje en liep in 2021 maar liefst 5200 (!)km en werd zo de verdiende eindwinnaar. Hiervoor werkte hij enkele huzarenstukjes af zoals de laatste 75km op het parcours van de ronde van Vlaanderen. Ook zijn dubbele marathon (85km) op een simpele zaterdagochtend blijft tot de verbeelding spreken!
Zijn er mensen die nu al weten dat ze zich bij Sven gaan aansluiten? Geef gerust een seintje in een reactie.
Voorstelling van onze 4de van de 8 pacers voor de halve marathon die doorgaat op zondag 8 oktober 2023. Check www.halvemarathon-em.be voor alle info.
Ik heb het grote geluk dat ik deel uitmaak van een schitterende groep lopers (de luujpers) waar we wekelijks mee afspreken en ieder jaar trainen voor minstens 1 marathon.
Deze mensen willen maar al te graag pacen in Erpe-Mere.
Pacer voor 1u45min: Michiel Van Impe
——————————————-
Michiel is 43 jaar en woont in Herzele. Hij is een triatleet die maar liefst 3 iron man’s op zijn palmares staan heeft. Voor de mensen die dit niet kennen: 3,8 km zwemmen, 180km fietsen en dan nog eventjes een marathon om af te sluiten. In de loop der jaren heeft hij ook 6 officiële marathons afgewerkt. Zijn besttijd is 3u14.
Om op 1u45 over de streep te komen loopt Michiel in Erpe-Mere 4 min 59sec/km ofwel 12,06 km/u om deze doelstelling te halen.
Michiel is de coach van onze groep. Gebaseerd op zijn eigen ervaringen maakt hij voor velen van ons schema’s die ervoor zorgen dat iedereen beter wordt. Hij kan dan ook minstens evenveel genieten wanneer er iemand van ons zijn doelstelling heeft gehaald. Hij haalt altijd het beste uit ons, maar ook voor zichzelf legt hij de lat enorm hoog. Geloof mij, tis een beest!
Vorig jaar was Michiel ook al pacer voor 1u45 en hij kijkt er heel hard naar uit om dit op 8 oktober terug te doen.
Zijn er mensen die nu al weten dat ze zich bij Michiel gaan aansluiten? Geef gerust een seintje in een reactie.
Met nog een dikke maand te gaan kan ik maar even een tempo hoger schakelen met het voorstellen van de pacers voor de halve marathon die doorgaat op zondag 8 oktober 2023. Check www.halvemarathon-em.be voor alle info.
Ik heb het grote geluk dat ik deel uitmaak van een schitterende groep lopers (de luujpers) waar we wekelijks mee afspreken en ieder jaar trainen voor minstens 1 marathon.
Deze mensen willen maar al te graag pacen in Erpe-Mere. Sofie en Alain zijn al de revue gepasseerd. Nog 6 man te gaan.
Pacer voor 1u50min: Koen Daghuyt
—————————————
Koen is 43 jaar en woont in Ressegem. Hij is beginnen lopen in 2016 en heeft inmiddels 3 officiële marathons afgewerkt. In maart dit jaar heeft hij zijn persoonlijk record verpulverd. Koen kwam in Barcelona in 3u10min over de meet. Vorig jaar was Koen de pacer op 1u40. Dit jaar heeft hij last gehad van een blessure en laten we hem iets trager lopen. Al is uit zijn recente tempo’s op training gebleken dat dit nergens nodig voor was. 😀
Koen loopt 5 min 13sec/km ofwel 11,51 km/u om deze doelstelling te halen.
Koen is de officieuze secretaris van de Luujpers. Hij heeft vorig jaar hard meegewerkt aan onze bewonersbrief voor de halve marathon. Hij is echt 1 van de steunpilaren in onze groep. Met zijn toptijd van 3u10 heeft hij iedereen verrast. En wij hebben het gevoel dat we het laatste nog niet van hem gezien hebben.
Zijn er mensen die nu al weten dat ze zich bij Koen gaan aansluiten? Geef gerust een seintje in een reactie.
Zondag 8 oktober gaat de 2e editie van de Van Cauter halve marathon van Erpe-Mere door. Check www.halvemarathon-em.be voor alle info.
Ik heb het grote geluk dat ik deel uitmaak van een schitterende groep lopers (de luujpers) waar we wekelijks mee afspreken en ieder jaar trainen voor minstens 1 marathon.
Deze mensen willen maar al te graag pacen in Erpe-Mere. De komende weken ga ik ze alle 9 met heel veel plezier aan jullie voorstellen.
Pacer voor 2u00min: Alain Du Bois
————————————–
Zou je graag net onder de magische grens van 2u over de meet lopen in Steenberg? Dan moet je u aansluiten bij Alain. Hij is 55 jaar en woont in Aalst. Met 8 officiële marathons op zijn teller heeft hij ervaring zat. Met een besttijd van 3u24min op de 42,2km moet 2u op de 21,1km zeker lukken. Vorig jaar heeft Alain ook gepaced voor deze tijd.
Alain loopt 5 min 41sec/km ofwel 10,55 km/u om deze doelstelling te halen.
Alain is de stille kracht in onze groep. Hij loopt niet te koop met zijn prestaties maar in alle stilte bereidt hij zich telkens voor op zijn marathons. Zo heeft hij vorig jaar de marathon van Brussel gelopen. Niets speciaal op zich, alleen moet je weten dat deze is doorgegaan de week voor onze wedstrijd. Alain heeft daar een enorme blaar opgelopen (zie foto in reactie). Heel veel mensen zouden afgehaakt hebben, maar hij heeft de pijn gewoon doorbeten en meerdere mensen geholpen om onder de 2u binnen te kunnen komen. Hij heeft zelf enorm genoten en kijkt nu al uit naar 8 oktober.
Zijn er mensen die nu al weten dat ze zich bij Alain gaan aansluiten? Geef gerust een seintje in een reactie.
Over 9 weken gaat de 2de editie van de Van Cauter halve marathon van Erpe-Mere van start. Wie de volledige afstand wilt lopen kan maar beter niet te lang meer twijfelen en beginnen trainen. 😅 Inschrijven kan op www.halvemarathon-em.be De picco-bello 11.5 en 3.5km behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Dit jaar trekken we ook de kaart van de jeugd met aparte reeksen voor hen. Dit alles op en rond het domein Steenberg ❤
Voor dit evenement zijn veel vrijwilligers nodig.
Zo zijn er ook de pacers. Dat zijn de mensen die zich aanbieden aan de start met een ballon met hierop de tijd waarop ze gaan finishen.
Ik heb het grote geluk dat ik deel uitmaak van een schitterende groep lopers (de luujpers) waar we wekelijks mee afspreken en ieder jaar trainen voor minstens 1 marathon.
Deze mensen willen maar al te graag pacen in Erpe-Mere. De komende weken ga ik ze met heel veel plezier aan jullie voorstellen.
Pacer voor 2u10min: Sofie Van Den Bossche
————————————————-
Zou je graag in 2u en 10 minuten over de meet lopen in steenberg op 8 oktober? Dan moet je u aansluiten bij Sofie. Zij is 44 jaar en woont in Sint-Lievens-Houtem. Zij heeft al 3 officiële marathons uitgelopen. Haar beste prestatie haalde ze vorig jaar in Rotterdam met een tijd van 3u57min. Zij was er in onze eerste editie ook bij als deelnemer en kwam na 1u59min over de finishlijn.
Sofie gaat netjes 6min10sec/km ofwel 9,74 km/u lopen om deze doelstelling te halen.
Sofie heeft al heel wat watertjes doorzwommen om op dit niveau te geraken. Zij is een toonbeeld van doorzettingsvermogen 😍Het is de eerste keer dat ze gaat pacen. Ze is enorm gemotiveerd en kijkt er hard naar uit om jullie te kunnen helpen.
Zijn er mensen die nu al weten dat ze zich bij Sofie gaan aansluiten? Geef gerust een seintje in een reactie.
Inschrijvingen Van Cauter Halve Marathon Erpe-Mere 2023 zijn geopend!
Zondag 8 oktober 2023.
Ga naar www.halvemarathon-em.be en ga de uitdaging aan.
21,1 km net iets te ver? Geen probleem met de Picco-Bello 11,5 en 3,5 km vind je zeker iets wat binnen uw mogelijkheden ligt.
Schrijf je in en kom de unieke sfeer ervaren.
Dit jaar zijn er ook aparte reeksen voor de jeugd. 😍
Wat vinden jullie trouwens van ons splinternieuw logo? Veel dank aan topper Timothy Van Vaerenbergh van www.timograph.be
Laten we er zondag een feest van maken!
———————————————-
Hieronder zie je op welke plaatsen er allemaal iets te beleven valt!
Place to be tijdens de wedstrijd is Tweekerkenstraat 26 in Burst. Net zoals tijdens de rommelmarkt zal er bij Wouter een groot feest zijn met DJ Tim V die vanop de pompier draait. Hier komen de lopers van de 11.5 en de halve marathon 2 keer voorbij. Sfeer verzekerd!
Andere animatie langs het parcours: (in chronologische volgorde voor de halve marathon)
.
* Onder spoorwegbrug Eetsvelde: Muziek waar je sneller van loopt
* Vissershof: Veronique zorgt voor goeie beats die moed geven in deze eerste kilomters
* Rusthuis Mere: Vlaamse slagers voor de rusthuisbewoners
* Bevoorrading kerk Erpe: Muziek waar je sneller van loopt
* Café Dievenput Ottergem: Zij zorgen voor sfeer en bieden de lopers zelfs de mogelijkheid om (vrijblijvend) door het café te lopen
* Hazenakker Zonnegem: Akoestisch optreden van Hidden Senses, zij trachten bij iedere loper emotioneel binnen te geraken
* Katstraat Bambrugge: Het hardere werk met Rammers, hier schakel je ongetwijfeld een versnelling hoger
* Parking kerkhof Bambrugge: Fanfare nieuw leven Aaigem blaast jullie vooruit
* Tweekerkenstraat Burst: Dj Tim vanop de pompier, zoals hierboven reeds vermeld
* Kerk Burst: DJ V duwt je vanop zijn eiland de laatste 4 km in met lekkere retro beats
* Voetbaantje Bambrugge: Doedelzakspeler die jullie tot in de tenen gaan voelen
* Egemstraat Bambrugge: Dj Timmy laat je zoeken naar de laatste krachtreserves
* Laatste kilometerpunt in Seskenskouter: DJ Matthi sleurt jullie de laatste 1000m in
* Cultuurhuis Eomtia: DJ Cekezz zorgt ervoor dat je het spurten niet gaat voelen
* Aankomstlijn aan sportbar De Flamingo: De bekende stem van Mout Uyttersprot verwelkomt jullie aan de streep
.
Reden genoeg om zondagnamiddag dus even buiten te komen denk ik. Ga je zelf voor uw deur ook wat muziek maken? Laat het ons dan weten, wij komen langs met een (half) bakje bier of een fles cava. Afhankelijk van het aantal aanwezigen natuurlijk.
.
Wij kijken hier zo hard naar uit! Tot zondag
.
Met uw bedrijf op het groot scherm aan de finish van ons evenement? Stuur even via messenger en we bespreken de voorwaarden. Wees gerust, wij houden de prijs laag.
Uw logo of boodschap komt dan in een powerpoint die gedurende alle wedstrijden wordt afgespeeld.
We hadden eerst beslist om dit bericht niet te maken. Maar de onkosten vallen tamelijk hoog uit en met uw steun kunnen wij deze wat drukken .
Wij willen Van Cauter en Picco Bello als hoofdsponsor alvast van harte bedanken en bij deze nogmaals in de spotlight zetten.
Verder zijn er nog heel wat bedrijven die ons inmiddels al gesteund hebben op allerlei manieren. Ook zij zullen te zien zijn op ons groot scherm.
Niet twijfelen, alle sportievelingen van Erpe-Mere zullen uw bedrijf leren kennen!
Ken je ze? Die mannen met de vlagjes of ballonnetjes?
Pacers noemen ze dat! Dat zijn mensen die een constant tempo lopen om dan op een vooraf bepaalde tijd binnen te zijn.
Wil jij uw besttijd verbeteren en bijvoorbeeld op 1u45 over de meet komen? Wel sluit u dan aan bij de pacer van 1u45. Die zal de hele tijd (iets sneller dan) 12km/u lopen en dan kom je perfect op tijd binnen.
Heel fier op mijn vrienden van de luujpers die zich hiervoor willen opofferen.
Pacer voor 1u25 is Kevin De Poorter (14,9km/u)
Pacer voor 1u30 is Sven Janssens (14,1km/u)
Pacer voor 1u35 is Kerim Farjallah (13.4km/u)
Pacer voor 1u40 is Koen Daghuyt (12,7km/u)
Pacer voor 1u45 is Michiel Van Impe (12,1km/u)
Pacer voor 1u50 is Christoph Schelfhout (11,6km/u)
Pacer voor 2u is Alain Du Bois (10,6km/u)
Pacer voor 2u10 is Marc Coppens (9,8km/u)
Wij zijn er ons bewust van dat nog veel mensen onder het tempo van de laatste pacer zullen lopen. Wij hebben echter het idee dat deze mensen geen nood hebben aan een pacer. Mochten er toch mensen zijn die daar anders over denken, geef dan gerust een seintje en wij zoeken met veel plezier iemand voor u.
Supporters geven je vleugels!
De eerste editie van de Van Cauter halve marathon van Erpe-Mere vindt plaats op zondag 9 oktober in de namiddag.
Met deze wedstrijd willen wij zoveel mogelijk mensen van Erpe-Mere een leuke dag bezorgen. De wedstrijd passeert aan de 8 kerken van alle deelgemeentes.
In de eerste plaats vragen wij jullie uiteraard om massaal deel te nemen. Is 21,1km iets te hoog gegrepen? Geen paniek. Je kan ook deelnemen aan de Picco Bello 11.5 of 3.5km.
Vind je lopen maar niets?
Kan je niet deelnemen om medische reden?
Vind je supporteren veel leuker dan afzien?
Drink je liever een glaasje cava of bier met een goed muziekje op de achtergrond?
Wel, dan heb ik goed nieuws. Wij gaan er vanuit de organisatie voor zorgen dat er langsheen het parcours heel wat te beleven valt. Volgende zaken zijn reeds geboekt: DJ’s op meerdere plaatsen, het koor van Aaigem en een doedelzakspeler. Verder zijn we nog tal van andere zaken aan het bespreken. Later hierover nog meer info.
Maar mogen we jullie langs deze weg dus al warm maken om op die dag even buiten te komen, te verzamelen met enkele buren en zo samen de deelnemers even aan te moedigen? Wij gaan dit vanuit de organisatie promoten. Wij maken hier binnenkort enkele hotspots bekend waar wij jullie, dankzij onze sponsors, kunnen trakteren op een frisse pint of een lekker glas cava!
Binnenkort meer details hierover!